В Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого зафіксували камери спостереження.

В Каліфорнії у відділення поліції прийшов ведмідь. Відповідне відео з камер спостереження опублікував YouTube-канал Associated Press.

Відзначимо відео з його участю набирає перегляди в мережі, і навіть було показано на одному з федеральних каналів США.

Так на відео з камер можна помітити, що ведмідь досить спокійно проходить в коридор, через вхідні двері. На кадрах відео видно, як ведмідь заходить в офіс поліції. Він сам відкрив двері лапою, після чого зупинився біля автоматів з їжею. Але згадав, що грошей з собою не прихопив і пішов далі. Потім ведмідь неабияк налякав правоохоронців, які сиділи в сусідньому кабінеті. На щастя, клишоногий нікого не образив, інакше цей випадок не був би кумедним.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Через деякий час, ведмідь йде з поліцейської дільниці тим же маршрутом. На камерах видно, як вслід за твариною вибігають поліцейські. Подальші події залишилися поза полем зору відеоспостереження.

Варто тільки уявити реакцію поліцейських в даний момент. Напевно все життя перед очима пробігла, а у кого-то в голові спливли кадри з фільму "Легенда Г'ю Гласса".

Відео стало дуже популярним на інтернет просторах. У коментарі під відеороликом люди пишуть, що звір просто поважає закон.

Користувачі гадають, навіщо міша прийшов у відділок: зробити щиросерде зізнання, розповісти про злочин у лісі або просто підкріпитися смачненьким.

Нагадаємо, на Харківщині стався трагічний інцидент, який ледь не позбавив життя жінку. Відзначається, що на 53-річну працівницю, яка прибирала територію відомої бази відпочинку в смт Старий Салтів, раптово напав розлючений ведмідь. Він вийшов з клітки, яку забули закрити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", американське місто Мілтон, штат Західна Вірджинія, тероризував єнот-бешкетник. Поліцейські вирушила на пошуки тварини після звернень стурбованих городян, які звернули увагу на його дивну поведінку і побоювалися, що воно викликане сказ.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо. За той недовгий час, поки він перебував на волі, звір встиг загризти на смерть шістьох тварин і поранити ще трьох.