У Хмельницькому загорівся торговий центр Luxury. Причиною займання стало замикання електромережі.

Про це повідомила прес-служба ДСНС в Хмельницькій області.

"11 грудня о 15:05 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у приміщенні торговельного центру на вул. Проскурівській, що в обласному центрі. До місця пожежі було направлено рятувальників першого Державного пожежно-рятувального загону", - йдеться в повідомленні.

Торговий центр розташований неподалік залізничних колій. Пожежа сталася на четвертому поверсі приміщення. Як видно на фото, з вікон йшов густий дим.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За даними рятувальників, займання вдалося оперативно загасити. У пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у Харкові на ходу зайнявся тролейбус, в якому перебували пасажири. За словами пасажирів, під час руху іскри посипалися просто їм на голови. На щастя, постраждалих в результаті інциденту немає. Люди вчасно вибігли на вулицю.

Нещодавно в Києві вогонь охопив багатоповерхівку. Попередньо встановлено, що горіла квартира і сходова клітка, в результаті чого, люди не могли врятуватися. На місце прибули рятувальник, однак у пожежників не вистачало довжини драбини. Наразі немає інформації про причини займання. Також не відомо про постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Печерському районі Києва в суботу, 8 грудня, в кімнаті охорони, яка знаходиться в підвалі 46-поверхового житлового будинку, сталося загоряння. Після ліквідації вогню, жертв не виявили.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві сталася подвійна трагедія, рятувальники в посиленому режимі рятували ресторан та дитсадок із пекельного вогню. Вночі 8 грудня горіли відразу два великих будинки. Відомо, що загоряння виникло одному з дитячих садочків та ресторані.