В українській столиці рятувальникам довелося дуже не солодко. Так, у Києві вночі горіли відразу два великих будинки. Відомо, що загоряння виникло одному з дитячих садочків та ресторані. Пожежникам вдалося впоратися з полум'ям.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби обласного управління ДСНС.

"8 грудня о 1:45 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Славгородська. На місце події негайно були направлені найближчі пожежорятувальні підрозділи. Після прибуття пожежних було встановлено, що в 2-поверховому будинку дитячої установи на 2-му поверсі в гральній кімнаті сталося загоряння на площі 16 кв. м", - повідомили рятувальники.

О 2:19 пожежу було ліквідовано. До ліквідації пожежі було залучено 5 одиниць основної та спеціальної техніки, а також 20 осіб особового складу Київського гарнізону. Загиблих та травмованих немає. Причина виникнення пожежі наразі з'ясовується.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У Києві вночі горів ресторан. Повідомляється, що 7 грудня ввечері надійшло повідомлення про пожежу в закладі громадського харчування на вул. Бориспільській в Дарницькому районі столиці. Ніхто не постраждав. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Варто нагадати, що в нічному клубі Lanterna Azzurra, який знаходиться в провінції Анкона в Італії сталася масштабна трагедія. Зараз вже відомо, що через паніку і тисняву під час концерту репера Sfera Ebbasta загинули шестеро людей, близько 120 було травмовано. Місцеві ЗМІ відзначають, що люди почали панікувати після того, як хтось розпилив "пекучий спрей", ймовірно перцевий балончик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на житловий будинок впав легкомоторний літак, внаслідок чого загинули люди. Інцидент викликав евакуацію восьми будинків. Трагічна подія сталася у Мексиці в місті Кульякан.

Нагадаємо, кривавий поцілунок у лобове: у Києві маршрутка протаранила легковик, перші фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа вилетіла в кювет і перекинулася: поїздка на маршрутці стала фатальною, на місці працюють рятувальники.

Знай.uа писав, всім знайома пісенька: копи збили школярку, вгадайте, хто винен.