Під Одесою в приватному будинку прогримів вибух великої потужності, поранення отримали мати разом з сином, передають Українські Новини.

Вночі 6 грудня селі Фонтанка Лиманського району (Одеська область) прогримів вибух у приватному будинку, постраждав 56-річний чоловік, який є власників будинку, а також його старенька мати.

Постраждалі отримали тілесні поранення, їх відвезли в лікарню. Причина вибуху – несправне газове обладнання, встановлене в домі.

Нагадаємо, Паніка, крики і пекельне полум'я: у Києві масштабна пожежа сіє смерть, перші кадри

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В українській столиці стався жахливий інцидент. Так, у мікрорайоні Бортничі на вулиці Євгена Харченко на третьому поверсі, в одному з житлових будинків, відбулося возгорание. Відомо, що пожежа утворився приблизно в 21:40.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Политека".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Полум'я охопило житловий будинок в Дніпрі: городяни в шоці і розшукують винного

У суботу, 24 листопада, в Індустріальному районі Дніпра сталася масштабна пожежа у кафе.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Дніпропетровській області.

Зараз вже відомо, що пожежа сталася в кафе, що розташовується на другому поверсі будинку. Зазначається, що на момент прибуття пожежа знищила сауну та бенкетний зал на площі близько 60 квадратних метрів. Також відомо, що вогонь пошкодив підвісна стеля, техніку та торгівельне обладнання на площі 250 кв. м.

Також "Знай.uа" писав про те, що Ріки крові і розкидані тіла: півсотні людей постраждали від вибуху біля хімзаводу

У Китаї сталася трагедія біля великого підприємства. В результаті потужного вибуху поблизу хімічного заводу в північній провінції Хебей постраждали півсотні людей.

Про це повідомила місцева влада, передає Reuters.

За попередніми даними, в результаті вибуху загинули 22 людини, ще як мінімум стільки ж отримали поранення. Їх терміново госпіталізували.

На даний момент пожежники борються з вогнем, правоохоронці з'ясовують причини вибуху.