У Китаї в провінції Цзілінь при вибуху на машинобудівному заводі загинули дві людини, ще 24 постраждали. Про це повідомляє Xinhua.

Через вибух в результаті аварії в п'ятницю, 23 листопада, близько 23:40 за місцевим часом (17:40 за Києвом), на заводі почалася пожежа.

Наголошується, що всього постраждало 41 будівля, ведуться пошуково-рятувальні роботи, розпочато розслідування.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

За інформацією видання, місцева влада не пов'язує вибух з терористичною діяльністю.

Раніше ми повідомляли, що вибух і пожежа сталася в залізничному тунелі між Неаполем і Салерно в Італії. Про це повідомляє ANSA.

Пожежа в тунелі спалахнула в ніч на п'ятницю, 16 листопада в результаті вибуху цистерни. В цей час в тунелі проводили профілактичні роботи.

Вогонь перекинувся і на автомобіль обслуговуючої компанії. Через інцидент травми отримали п'ятеро робітників, один з них у важкому стані.

Також повідомлялося, що в Росії сталася жахлива катастрофа на газопроводі. Нагадаємо, що в Рязанській області вибухнув магістральний газопровід. Трагедія сталася ввечері 3 листопада біля села Унгор Путятинського району.

За інформацією російських ЗМІ стало відомо, що після вибуху утворилася масштабна пожежа. Співробітники екстрених служб повідомляють, що на місці вибуху утворився величезний стовп полум'я. Так, в мережі з'явилися фото та відео з місця інциденту.

Про кількість постраждалих російські ЗМІ даних не надають.

Також повідомлялося, що в Чечні стався страшний теракт поблизу КПП на околиці Грозного. Там жінка підірвала себе поясом шахіда. Про це повідомляється в МВС Чечні. Там пишуть, що сама смертниця загинула, але всі правоохоронці і цивільні залишилися цілі і неушкоджені. Інформацію передає Telegram-канал "Військовий інформатор".

Нагадаємо, під Рівному сталося криваве ДТП, багато загиблих. Від удару цистерни, яка була порожньою, відкинуло на відбійник.

Як повідомляв Знай.ua, дівчина, що вижила у ДТП з Зайцевої, зворушила Україну пронизливим посланням. Залишатися байдужим неможливо.

Знай.ua писав, що п'яний водій автобуса влетів у натовп на зупинці. Жахливий інцидент стався в Лондоні.