У неділю, 4 листопада, в 11:45 ранку, в Чикаго на станції Grayland прогримів взрыв. В результаті загинув один з працівників.

Про це повідомляє Chicago Tribune.

Під час того, як стався вибух, двоє співробітників залізничної станції ремонтували вагони Metra.

Працівники залізниці було госпіталізовано в медичний центр. Проте один чоловік помер у лікарні, а другий знаходиться в критичному стані.

Причини трагедії на даний момент встановлюються.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Свідки події, які проживають неподалік, повідомили, що це був величезний вибух, від якого затрясся навіть будинок.

Раніше повідомлялося, що в Сіднеї, Австралія загорівся весільний автобус з молодятами на 50 місць. Водій відчув запах диму, а коли зупинився, то побачив, що автобус вже горить. Про це повідомляє 9 News.

Всі 45 людей, які були в салоні, встигли швидко вибігти з палаючого салону. Водій намагався загасити пожежу вогнегасником, але не зміг. Буквально за хвилини автобус вигорів. Вогонь перекинувся на будівлю. Його вдалося загасити лише шести машин і 20 пожежникам.

"Автобус їхав в місто вздовж мосту на весільну вечірку близько 11 години вечора і загорівся", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, головний путінський газопровід горить яскравим полум'ям. У Росії вибухнув магістральний газопровід компанії Путіна біля Путятіна.

Як повідомляв Знай. ua, пишна весілля закінчилося полум'яним жахом. Всі 45 людей, які були в салоні, встигли швидко вибігти з палаючого салону.

Знай. ua писав, що бойовики в паніці несуться за відрами, перші кадри. У мережі з'явилося фото з місця інциденту.