У Харківській області виявили моторошну знахідку - напівроздягнений труп жінки лежав прямо на коліях.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, інцидент стався 8 грудня о 21:25 недалеко від вагонобудівного заводу, який розташований на вулиці Великій Панасовської, 83.

"На тілі були явні сліди обмороження. Ніяких видимих ознак насильницької смерті виявлено не було. Тіло було направлено в морг, де судмедексперти встановлять від чого померла жінка", - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За попередніми даними, загиблій жінув було близько 50-60 років. На тілі частково бул відсутній одяг.

поліція
поліція

Правоохоронці очікують вердикту судмедекспертів та втановлюють особу загиблої. Рідних жінки поки що не відшукали.

Нагадаємо, у Польщі під містечком Вишогрудом Мазовецького воєводства легковик насмерть збив двох пішоходів. Відомо, що одна з жертв - громадянка України. Страшна аварія сталася на пішохідному переході.

Про це повідомляють місцеві журналісти.

За інформацією співробітників ЗМІ стало відомо, що прокуратура в місті Плоцьк порушила слідство по справі дорожньо-транспортної пригоди. В даний момент тривають заходи щодо встановлення особи чоловіка, який також помер в результаті фатальної аварії.

Раніше Знай.uа писав про те, що російський маніяк з Ангарська Михайло Попков вбив 81 жінку і нарешті отримав те, на що заслуговує.

Йому дали довічний термін, вже другий. Чорну "практику" вбивці Попков вів з 1992 по 2010 рік. У 2015 році йому дали довічний термін, коли він убив 22 жінки, тепер другий… Але все, чого він хоче – це оскаржити рішення суду, тому що… хоче зберегти міліцейську пенсію.

Про це розповіло видання Цензор.немає з посиланням на компетентні джерела.

Також Знай.uа повідомляв, що трагічно загинула 15-річна чемпіонка Росії з панкратіону Ірина Рибнікова.