У Польщі під містечком Вишогрудом Мазовецького воєводства легковик насмерть збив двох пішоходів. Відомо, що одна з жертв - громадянка України. Страшна аварія сталася на пішохідному переході.

Про це повідомляють місцеві журналісти.

За інформацією співробітників ЗМІ стало відомо, що прокуратура в місті Плоцьк порушила слідство по справі дорожньо-транспортної пригоди. В даний момент тривають заходи щодо встановлення особи чоловіка, який також помер в результаті фатальної аварії.

За оперативними даний польських копів, водій авто Seat Ibiza, рухаючись по автодорозі в напрямку Вишогруда, збив в районі пішохідного переходу в селі Кобильники двох пішоходів - чоловік і жінка загинули на місці, водій перебував у тверезому стані.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто нагадати, що в Києві розробили чат-бота BUS115 - він допомагає дізнаватися час очікування громадського транспорту на зупинці. Чат-бот працює в Facebook Messenger і Telegram. Про це пише The Village Україна. Для того, щоб скористатися чат-ботом, потрібно написати назву вулиці або місце зупинки, і він запропонує варіанти напрямків руху. Далі необхідно вибрати потрібний автобус, тролейбус або маршрутку і можна дізнатися через скільки хвилин транспорт буде на місці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові зіткнулися дві іномарки. 20-річна дівчина отримала травми. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області. Аварія сталася у понеділок, 10 грудня, близько 12:00. Дві іномарки врізались один в одного на проспекті Ювілейному. ДТП сталася між автомобілями Mazda 826" і "Audi a-6". За кермом першого був 22-річний чоловік, другим транспортним засобом керував водій, якому 36 років.

Нагадаємо, летіли несамовито, збили людину: черговий "подвиг" київських копів потрапив на відео.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові переповнений тролейбус спалахнув на ходу: паніка і крики.

Знай.uа писав, автобус з українськими заробітчанами потрапив в смертельну ДТП у Європі.