На одній із засніжених трас сталася жахлива масштабна аварія, в результаті якої загинуло декілька людей. З'явилася інформація, що кривава ДТП сталася в ніч з 29 на 30 листопада.

За інформацією рятувальників, причиною аварії стали несприятливі погодні умови. ДТП сталося на одній з ділянок федеральної траси Челябінськ-Єкатеринбург в Каслинському районі. Через погодні умови на дорозі зіткнулися три вантажівки і легковий автомобіль. Про це пише портал "Політека".

У Єдиної чергової диспетчерської служби регіону заявили, що аварія сталася в умовах 20-градусного морозу і сильного снігопаду.

"П'ять чоловік загинули в результаті великої аварії. Там зіткнулися три вантажівки і одна легковик. ДТП сталася через те, що відірвався причіп "Камазу". Він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з легковим та двома вантажними автомобілями", — йдеться в повідомленні, опублікованому в Telegram-каналі Hue.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пізніше стало відомо, що в цій аварії розбився кримінальний авторитет. Йдеться про Степана Милованова, який разом з колишнім губернатором Челябінської області будував бізнес-імперію.

Варто нагадати, що в Харкові рятувальники не змогли вчасно прибути на терміновий виклик через нахабство водіїв, які не пропускали пожежний автомобіль. Відповідне відео виклали в YouTube. Зараз вже відомо, що викликали рятувальників з-за пожежі квартири, проте місцеві автомобілісти сильно зашкодили пожежним виконати свою роботу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для водіїв готують нові правила на дорогах. Мінрегіонбуд запропонував за прикладом європейських сусідів, змінити правила швидкості руху на українських трасах при в'їзді в населені пункти. Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує ввести європейську практику обов'язкового створення спеціальних технічних засобів, які будуть боротися з лихачами.

Нагадаємо, безсердечних маршрутчиків почали карати за смерть пасажирів.

Як повідомляв Знай.uа дві машини протаранили "швидку", від фото холоне кров у жилах.

Знай.uа писав, водіїв посадять за кермо п'яними і змусять потрапити в ДТП.