Під час чергового обстрілу з боку незаконних збройних бандформувань території України був пошкоджений магістральний водопровід в районі Катеринівки, Попаснянського району Луганської області. Він забезпечував водою десятки населених пунктів.

Про це повідомляє Міністерства з питань тимчасово окупованих територій (МінПОТ) Facebook.

"З-за обстрілу з боку незаконних збройних формувань повністю пошкоджений магістральний водогін діаметром -1200 мм, який забезпечує питною водою десятки населених пунктів Луганської області", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Повідомляється, що серйозні пошкодження труби призвели до значної втрати питної води. Витік склали більше 2 тис. кубометрів на годину. В результаті затопило місцевість і присадибні ділянки, які знаходяться поблизу місця ураження.

На даний момент комунальні служби працюють над усуненням пошкоджень, аби якомога швидше відновити водопостачання у опинилися без води населених пунктах.

Нагадаємо, Готують на забій: військові навчання резервістів приголомшили українців

В Херсоні стартував військові навчання резервістів української армії. Втім, знімки тренувань, оприлюднених на офіційному ресурсі Міноборони, спантеличили користувачів. Вони порахували, що сам хід навчань неправильний, оскільки скупчення людей як показано на фото нагадує "стадо баранів", а не ведення бою.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Вони не збиралися захищати країну: військовий експерт про дії влади в 2014 році

Також "Знай.га" писав, Пєсков зухвало відповів Порошенко: провокація, а не війна

У Росії конфлікт у Керченській протоці, вважають "грубим порушенням російського кордону в рамках провокації". Таке трактування подій в Чорному морі дав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков. За його словами, в даному разі йдеться про грубе порушення російського кордону в рамках провокації.