Представники голландського авіаційного видання Scramble magazine опублікували світлини катастрофи винищувача Су-27. Прикрий інцидент стався 15 грудня в Житомирській області, там розбився винищувач.

"Scramble були надані фотографії страшної катастрофи Су-27 в Україні, в якій загинув пілот. На знімку Су-27, бортовий номер 55, серійний номер 36911021308 з 831 тактичної авіаційної бригади, що знаходиться в полі поруч з аеропортом Озерне", - повідомляють у публікації.

У виданні не уточнили, ким були надані фотографії.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Scramble magazine - видання Голландського авіаційного суспільства.

Раніше в неділю командування Повітряних сил ЗСУ повідомило, що бортовий номер Су-27, який зазнав аварії - 55. Було також опубліковано фото літако, яке було зроблено раніше.

Там зазначили, що політ проходив в складних метеорологічних умовах, проте льотчик був підготовлений. У ВСУ кажуть, що за період експлуатації Су-27 здійснив 824 посадки і перебував у небі 479 годин. Літак поступив на озброєння і почав виконувати завдання майже одночасно із загиблим пілотом.

Під час інциденту винищувача загинув льотчик першого класу, майор Олександр Фоменко.

Нагадаємо, "Льотчик добре знав цю машину": стали відомі деталі катастрофи українського літака, подробиці шокують. Політ тривав близько 30 хвилин і закінчився аварією.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Катастрофа СУ-27: дочка героя АТО залишилася без батька, названо ім'я

Також "Знай.uа" писав про те, що Під Житомиром розбився український літак: перші подробиці