В Харкові поліція отримала повідомлення про замінування житлових будинків. Поліція евакуювала 104 людини.

Як повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції Харківської області, правоохоронці Харкова перевірили отриману інформацію на вулиці Валентинівській. Вибухотехніки оглянули майже 16 тисяч кв. метрів приміщень та прилеглу територію.

Правоохоронці також провели ретельний огляд будинків. Під час обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.

На данний момент поліція розшукує псевдомінера, який повідомив про замінування.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні, 17 грудня, зранку, правоохоронцям надійшла інформація про "замінування" двох житлових будинків у Харкові.

"Інформація про те, що в підвалах двох будинків на вулиці Валентинівська закладено вибухівку, надійшла до поліції 17 грудня близько 10:10.На місце події для перевірки інформації виїхала слідчо-оперативна група Московського відділу поліції, кінологічна служба та вибухотехніки. Проводиться огляд приміщень та евакуація громадян", - повідомили правоохоронці.

Оперативники швидко почали перевіряти на вибухонебезпечні присторої зазначені будинки.

"Зараз місцевих жителів евакуювали на вулицю - вони тут вже дві години стоять на тротуарі і чекають, поки їх заберуть. На вулиці в Харкові зараз температура -7. Перевірка триватиме ще десь годину, як кажуть правоохоронці. Поки ніяких вибухових або заборонених матеріалів правоохоронці не виявили за дві години перевірки", - розповіли в ефірі.

Нагадаємо, У Харкові замнували багатоповерхівку: поліція просить не панікувати

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Суд заарештував затриманих в Грузії українців

Також "Знай.ua" писав, що Вибух у Фастові вбив українського героя: що відомо про загиблого

У Фастові стали відомі імена і біографії людей, загиблих під час вибуху газу в багатоповерхівці. Одним з них є колишній боєць АТО, снайпер, який повернувся з війни живим у 33 роки, але став жертвою трагедії 14 грудня. Вибух стався в багатоповерхівці по вулиці Садовій. Хлопця звали Віталій Бабиченко, він був військовим сапером. Воював на окупованій території він двічі, і тільки в листопаді 2018 року повернувся додому.