У Харкові через загрозу вибуху евакуювали багатоповерховий будинок. Про це стало відомо з повідомлення пабліка Солнцеликий Харків в Facebook. Правоохоронці розповіли, що в понеділок, 17 грудня, їм зателефонували з повідомленням про те, що в будинку №22 закладена вибухівка. Поліцейські прибули на місце і попросили людей зберігати спокій і акуратно, не створюючи паніки, залишити жиле приміщення.

У зв'язку з недавніми подіями в Фастові, це повідомлення виглядає особливо тривожно. Правоохоронці та рятувальники почали спецоперацію, на місце прибуло кілька нарядів поліції, пишуть соцмережі. Інцидент стався на вулиці Валентиновской.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 14 грудня у Фастові Київської області стався вибух газу в житловому будинку.

У Фастові Київської області в п'ятиповерхівці стався вибух газу. Як повідомляє Нацполиция Київської області на офіційній сторінці Facebook, вибух стався на четвертому поверсі.

На місці вибуху в п'ятиповерховому житловому будинку в Фастові Київської області немає слідів горіння газу. Про це розповів технічний директор "Київоблгазу" Руслана Писанка.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Під завалами дістали тіло молодої жінки ... Повідомила міська влада та рятувальники. Всі. Не хочу більше писати таких новин. Сподіваюся, це все. За інформацією з місця події, станом на 22.00 від вибуху загинули 2 людини - чоловік і жінка", - написала місцева журналістка в соцмережі.

Загиблий чоловік виявився українським героєм – бійцем АТО.

Він повернувся з війни живим, але зустрів смерть під мирним небом.

У Фастові стали відомі імена і біографії людей, загиблих під час вибуху газу в багатоповерхівці. Одним з них є колишній боєць АТО, снайпер, який повернувся з війни живим у 33 роки, але став жертвою трагедії 14 грудня. Вибух стався в багатоповерхівці по вулиці Садовій.

Хлопця звали Віталій Бабиченко, він був військовим сапером. Воював на окупованій території він двічі, і тільки в листопаді 2018 року повернувся додому.

Сусіди розповідають, що в квартирі, де вибухнув газ, Бабіченко жив один. За словами сусідів, останнім часом колишній снайпер пристрастився до алкоголю, його все частіше бачили п'яним.

Слідство називає основною версією події витік газу. Крім Віталія, загинула і дівчина по імені Сніжана Дем'яненко. У місті зараз траур – все приспущені прапори, скасовані розважальні заходи.