На Львівщині знайшли мертвим колишнього главу "Правого сектора" Ігоря Коцюруба.

Про це розповіли в Червоноградській центральній міській лікарні, - пише Zaxid.net.

Телефоном підтвердили, що Ігоря Коцюруба привезли з перерізаним горлом. Він помер в реанімації, так як "рана була несумісна з життям".

Наразі вся інформація перевіряється. Доповнюється.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

53-річний Ігор Коцюруба був відомим волонтером. Він — учасник "Революції на граніті", Майдану та Революції Гідності, активно боровся проти корупції.

У ЗМІ також з'явилась інформація, що це було самогубство, нібито волонтер сам завдав собі смертельне поранення і цей факт навіть підтвердили свідки. Наразі поліція проводить слідчі дії та з'ясовує усі подробиці інциденту.

Про смерть Коцюруби також повідомила на сторінці в Facebook депутат Ольга Богомолець.

"Наш побратим ще за студентською "Революції на граніті", який разом з іншими членами Львівського студентського братства був жорстко побитий ОМОНом. А також побратим, який підтримував на Майдані Революцію Гідності. Ігор завжди стояв за правду до кінця і в будь-яких обставинах. Чесний, сміливий, рішучий. Дуже болісно. Спочивай з миром, друг", - написала нардеп.

Дивіться: Не стало відомого волонтера та борця з корупцією

Нагадаємо, у неділю, 16 грудня, в харківському аеропорту поліція спіймала ймовірного замовника вбивства відомого активіста та борця з корупцією віталія Олешка ("Сармат"), якого застрелили 31 липня у його власному дворі в Бердянську.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, українцям показали відео зі слідчим експериментом під час розслідування нападу з кислотою на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Раніше портал Знай.ua писав, що на Закарпатті люди збира.ться влаштувати самосуд вбивці односельчанина. Наразі жителі блокують важливі дороги на знак протесту проти несправедливого рішення суду щодо підозрюваного.