У Києві на проспекті Соборності поділили дорогу і врізалися один в одного автомобілі Volkswagen Polo і Skoda Fabia. Про страшну ДТП, відгомони якої досі вчуваються в пресі, стало відомо з повідомлення видання Інформатор.

Аварія сталася в понеділок, 17 грудня, близько 20:00. Два легкових автомобіля Volkswagen Polo і Skoda Fabia зазнали зіткнення на проспекті "Соборності". Водій "Фольца" розповів, що рухався в третьому ряду в бік Дарницької площі. На під'їзді до автобусної зупинки "Давидова" він помітив "Шкоду", що явно порушила правила дорожнього руху.

"Чех", не включивши поворотник, перелаштувався з другого ряду, тим самим спровокувавши зіткнення з "Німцем". Водій Volkswagen Polo заявив, що нічого не встиг зробити, часу для гальмування не вистачило, і він в'їхав у бік Skoda Fabia. Обидва автомобілі винесло на роздільник, Skoda Fabia розверрнуло проти руху. У свою чергу, передбачуваний винуватець події заявив, що був змушений різко повернути вліво, так як сам нібито було підрізане автомобілем Nissan Note.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

В результаті аварії рух по проспекту Соборності було утруднено. Вільним для авто був лише перший ряд. На місці працювала патрульна поліція. У ДТП обійшлося без постраждалих. Набагато менше пощастило машин – після події їх зовнішній вигляд більше нагадує зім'яті консервні банки, і реставрація обійдеться їх власникам в кругленьку суму. "Хто винен і що робити", визначить слідство, портал "Знай.іа" в черговий раз рекомендує водіям бути обережнішими на дорогах, до того ж, в таку "нельотну" погоду.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа" писав, що бос поліції потрапив у ДТП: службова іномарка вщент.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві відбувся надзвичайний інцидент, який в соцмережах вже порівнюють з сюжетом популярної гри GTA. 33-річний підполковник Служби Безпеки України Іван Онищук посварився з таксистом, потім відкрив стрілянину зі службової зброї, а коли залякав бідного водія пострілами в повітря, викрав його автомобіль Toyota Corolla.


"Знай.uа" писав, що у Львівській області сталася аварія. Рейсовий автобус протаранив легковий автомобіль. Аварія сталася в ніч з суботи на неділю в селищі міського типу Івано Франкове, розташованому в Яворського районі. Відомо, що четверо людей, які перебували в легковику марки Volvo, загинули. Ще двох пасажирів автомобіля, 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного жителя Харківщини, доставили в лікарню. На місце події прибула Національна поліція. Правоохоронці встановили, що автобус рухався в напрямку Львова. За кермом був 42-річний житель Києва. Причину ДТП зараз встановлюють.