У мережі оприлюднили відео нападу на київську автозаправку, яке здійснили озброєні ножами і пістолетами люди в масках. Аби додати пограбуванню ефекту зухвалості, грабіжники викрикували:"Лаве, лаве, скорее". Поліція затримала зловмисників на місці злочину.

Кадри з камери спостереження на своїй сторінці в соціальних мережах оприлюднив ресурс «Київ Оперативний».

З‘явилося відео зухвалого, незграбного розбійного нападу на АЗС #КЛО та блискавичне затримання від Поліція охорони. Хтось передивився «Бумєр»? Обличчя «героїв»: https://kyivoperativ.info/other/ozbroyena-grupa-osib-v-maskax-z-nozhami-ta-pistoletami-bula-zatrimana-po-vul-vizvoliteliv-8a-dnipr/

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 17 december 2018

Як раніше повідомлялось, розбійний напад на автозаправку скоїли двоє молодиків 22 і 25 років. Грабіжники з'явилися туди вночі 14 грудня, накинулися на касира і, погрожуючи йому електрошокером, забрали з каси виручку. Один з затриманих поліцією був узятий під варту, іншому суд обрав цілодобовий домашній арешт. Підозрюваним інкримінують розбій поєднанні з насильством попередньою змовою групою осіб (ч. 3. ст. 187 Кримінального кодексу України), їм загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, у дитячих масках та з іграшковими пістолетами двоє чоловіків “ефектно” пограбували заправку. Київські правоохоронці затримали двох чоловіків, які пограбували автозаправку на проспекті Визволителів у Дніпровському районі. Юнакам загрожує позбавлення волі строком від 7 до 12 років.

Раніше повідомляли, що в Оболонському районі Києва продавчиня ювелірних виробів обікрала своє робоче місце.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 6 вересня у Києві поліція затримала чоловіка, який вкрав у молодої людини сумку з грошима. Користувачі мережі "дізналися" злодія. Ним виявився актор Дінеш з телесеріалу "Кремнієва долина".