В Оболонському районі Києва продавчиня ювелірних виробів обікрала своє робоче місце

Ювелірні вироби

Як повідомляють в реєстрі досудових рішень, жінка винесла прикрас на 1,22 мільйона гривень.

Повідомляється, що крадіжка сталася у торговому центрі " Метрополіс. Це сталося на початку серпня цього року. Брак виробів виявили під час інвентаризації. Тоді керівники магазину кинулися шукати того, що скоїв злочин. Як з'ясувалося, продавщиця потроху, починаючи з 2016 року здавала коштовність в ломбард. Коли почали підраховувати, з'ясувалося, що їй вдалося обчистити точку на круглу суму.


Зараз підозрювана знаходиться під слідством. Розпочато кримінальне провадження по справі крадіжки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, раніше поліція заявила про небезпечних злочинців зі снодійним. Напередодні в Маріуполі засудили двох злочинців за пограбування жителів міста з використанням снодійного. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.
Відомо, що в період з липня по грудень 2015 року двоє хлопців у віці 16 і 19 років знайомилися з перехожими і пропонували разом випити. У ході спільного розпиття юнаки непомітно підсипали снодійне в напій своїх майбутніх жертв.

Як повідомляв портал "Знай.uа" популярний роутер краде ваші особисті дані.


"Знай.uа" писав, втрата або крадіжка водійських прав: як швидко і дешево відновити документи на авто. чи не кожен день українські водії вимушені вирішувати цілу купу проблем: як дешевше заправити авто, якщо бензин подорожчав, заощадити на ремонті і обійти масові затори на дорогах. Але трапляються форс-мажорні ситуації, від яких не застрахований ніхто – наприклад, крадіжка або втрата документів на машину.


Тому навіть якщо вам пощастило ніколи не відновлювати їх, краще запам'ятайте алгоритм дій, щоб у разі чого знати куди звертатися і що робити.