У Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, які пограбували автозаправку на проспекті Визволителів у Дніпровському районі. Юнакам загрожує позбавлення волі строком від 7 до 12 років.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №4 двом молодикам, які днями пограбували автозаправку на проспекті Визволителів у Дніпровському районі столиці, оголошено про підозру та обрано запобіжні заходи", - йдеться у повідомленні.

Інцидент стався в ніч з 13 на 14 грудня. Двоє зловмисників у масках увірвалися на автозаправку та накинулися на касира-оператора. Вони погрожували працівнику заправки електрошокером та забрали з каси усю готівку. Після цього чоловіки намагалися втекти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Працівник АЗС встиг натиснути "тривожну кнопку", тож розбійників затримали на місці події. Затриманими виявилися жителі Києва 1993 та 1996 року народження.

Під час огляду у них вилучили викрадені кошти, маски, електрошокер та предмет, схожий на пістолет.

Нині вказаним особам оголошено про підозру за ч.3. ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у приміщення).

Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, що віртуозну роботу київської злодійки зняла камера: і моргнути не встигнете. Жінка крала товари у магазині біля метро. Їй вистачило кількасекунд, аби обрати потрібний товар зняти його з вішалки, сховати під одягом і благополучно покинути торговий павільйон.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що в Оболонському районі Києва продавчиня ювелірних виробів обікрала своє робоче місце.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 6 вересня у Києві поліція затримала чоловіка, який вкрав у молодої людини сумку з грошима.