Слизькі дороги стали причиною жахливої ДТП під Києвом. Видання Інформатор, посилаючись, у свою чергу, на прес-службу ГУНП Київської області, передає, що це був пасажирський автобус Mercedes-Benz. В салоні на момент ДТП перебували 30 осіб.
Транспорт перекинувся в 07:00 ранку біля села Плюти, на трасі Київ-Обухів. Вісім з 30 пасажирів постраждали, отримавши травми різного ступеня важкості. Прибулі на місце медики госпіталізували потерпілих.

На місці працюють слідчо-оперативна група Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області. Правоохоронці встановлюють особисті дані потерпілих і опитують свідків.

Нагадаємо, раніше терорист на повному ходу протаранив натовп на автобусній зупинці: багато безневинних жертв.

Шестеро пішоходів і один водій були доставлені в лікарню. На місці працюють правоохоронні органи, особа водія встановлюється. Він не може спілкуватися зі слідчими тому, що отримує медичну допомогу.

"Зараз ми нічого не можемо сказати про причини, за якими автомобіль з'їхав з проїжджої частини. Ми поки не знаємо, що за цим стоїть",- заявив один з копів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.іа", страшне ДТП потрясло Україну. Позашляховик з дітьми перекинувся в повітрі. На місці працювали рятувальники. Звичайно, це кадри не для слабкодухих. У середу, 19 грудня, в Запоріжжі на вулиці Магара перекинувся позашляховик з дітьми. Як повідомляється, кросовер потрапив у ДТП і перекинувся. За словами очевидців, у салоні було двоє дорослих і двоє дітей. Пасажирів забрала карета швидкої допомоги, а на місці працюють рятувальники ДСНС.

Раніше повідомлялося, що у Львівські області сталася аварія. Рейсовий автобус протаранив легковий автомобіль.

Про це повідомили очевидці в співтоваристві "Варта 1" в соціальній мережі Facebook.

"ДТП в смт. Івано-Франкове 03:20. Рейсовий автобус Ecolines протаранив легковий автомобіль AI 5616 BK. 4 загиблих. Аварія сталася в ніч з суботи на неділю в селищі міського типу Івано Франкове, розташоване в Яворського районі. Відомо, що четворе людей, які перебували в легковику марки Volvo загинули. Ще двох пасажирів автомобіля, 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного жителя Харківщини, доставили в лікарню. У рейсовому автобусі перебувало 70 пасажирів. На щастя, ніхто з них не постраждав.х, пасажири автобуса не постраждали", - йдеться в повідомленні.