У місті Вінниця пишним святкуванням відзначили відкриття головної міської ялинки. Поряд з красунею, яка засяяла різдвяними вогнями, вінничани влаштували справжні народні гуляння – співали пісні, палили бенгальські вогні, слухали живі виступи відомих українських виконавців, пише місцеве видання "20 хвилин".

Сотні вінничан зібралися в Центральному парку міста. Для них виступили гурт Sunrise, вихованці палацу мистецтв "Зоря" і учасниця дитячого Євробачення Дарина Красновецкая. Навколо ялинки почалася потужна дискотека, на "десерт" гостей порадував репер ХАС.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не обійшлося без каверу на пісню Олега Винника В парку засяяла головна ялинка міста, побачили сотні (а може, й тисячі) вінничан. Вся площа перед Літнім театром була заповнена людьми - переважно молоддю. Натовп накопичувався біля паркану, перед сценою, з нетерпінням чекали, коли почнеться концерт. Виступ було максимально драйвовим. На сцену як би «влітали» один за іншим співаки і співачки. Вони виконували реп, відомі новорічні хіти, такі як Last Christmas український в супроводі гучної музики та піротехніки.
Нагадаємо, новий рік – 2019: у скільки обійдеться святкування в Києві, Львові та Одесі.

Близько чотирьох тисяч гривень коштує триденний тур з екскурсіями. Це без вартості проживання. Зупинитися дешевше всього в хостелі — ціна від сотні гривень за ніч. А от готель з видом на море - уже більше трьох тисяч за добу. У центрі міста - буде справжнє свято - з концертами та феєрверками.

Однак родзинка новорічних свят в Одесі - це тутешня кухня. Ресторатори обіцяють, що новорічні столи будуть по-особливому щедрими.

Українці готуються до головного свята року.

Українці гарячково готуються до новорічних та різдвяних свят і вже багато хто вирішив, де ж саме буде зустрічати одне з головних свят року.

Своєчасну підготовку українців до свят свідчить той факт, що номери в готелі і апартаменти на зимові свята у Львові, Одесі та Києві почали бронювати ще у вересні.

Нагадаємо, головна ялинка України посіла перше місце в рейтингу найкращих різдвяних ялинок Європи, складеного сайтом "European Best Destinations".

Раніше Знай.uа писав про те, що мер Києва Віталій Кличко взяв участь в церемонії запалювання вогнів на головній новорічній ялинці на Софійській площі в Києві.

Знай.uа повідомляв, що мати 10-місячного малюка, вирішила написати лист Санта Клаусу від імені своєї дитини.