В Івано-Франківську по вулиці Богдана Лепкого стався неприємний інцидент. Молодик, перебуваючи у нетверезому стані, причепився до двох літніх людей і почав їх ображати.

Після цього він штовхнув жінку так, що вона впала на землю, а чоловіка вдарив в обличчя. Потім він накинувся на лежачого і став бити його ногами.

Зловмисник хотів втекти з місця події, але його затримали перехожі.

«Інцидент стався біля офісу Всеукраїнського Братства ОУН-УПА. Постраждалий – 71-річний голова Братства і голова обласного проводу Конгресу Українських Націоналістів», – повідомляють в поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Забіякою виявився 21-річний житель Узбекистану.

Потерпілого доставили в лікарню з травмами. Медики діагностували забій головного мозку, крововилив, перелом кісток лицьового черепа.

Хулігану правоохоронці оголосили про підозру в умисному нанесенні тілесних ушкоджень. За скоєне йому загрожує термін. На даний момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, П'яні поліцейські побили і пограбували перехожого: від історії стало моторошно всій Україні

Четверо працівників поліції напали на перехожого. Відомо, що вони були в стані сильного алкогольного сп'яніння. Про це в суботу, 29 грудня, повідомляє прес-служба ДБР.

Правоохоронці напали на чоловіка, побили його, забрали гроші та матеріальні цінності.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Українські зірки бурхливо відреагували на побиття Dzidzio

В даний момент Михайло в лікарні, де буде знаходиться всі свята. Його підтримали багато українських артистів, серед яких Оля Поляків, Світлана Тарабарова, Наталя Могилевська, Катерина Бужинська, співак Олександр Пономарьов, а також багато інших.

"Знай.uа" писав, що Озвірілі пасажири жорстоко побили патрульну: тягали за волосся і били по голові

У той час, як патрульні спробували вгамувати бешкетників, один з них накинувся на копа і жорстоко її побив. В результаті дівчину госпіталізували зі струсом мозку. Як звичайно, ніхто з присутніх пасажирів не втрутився і не заступився за потерпілу.