У Вінниці правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві чотирьох людей, що сталось 31 грудня.

Ним виявився 30-річний чоловік, який раніше повідомив, що виявив у своїй квартирі тіла чотирьох членів своєї сім’ї з розбитими головами, у тому числі і двох дітей. Про це йдуться у повідомленні Нацполіції.

"Після проведення першочергових слідчих дій, на підставі зібраних доказів, за підозрою у вчиненні цього злочину, працівники поліції затримали родича загиблих, який викликав швидку допомогу", - повідомила 1 січня вінницька поліція.

Чоловіка затримали без ухвали слідчого судді. Таке затримання можливе лише за умови, що сукупність очевидних ознак на тілі, одязі чи місці події вказують на те, що саме ця особа вчинила злочин.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Про масове вбивство у багатоповерхівці вінницького мікрорайону "Академічний" поліції стало відомо напередодні вдень після дзвінка диспетчера "швидкої допомоги".

Медиків викликав 30-річний вінничанин. У квартирі виявили тіла 63-річної і 30-річної жінок, 7-річного хлопчика і ще живу 3-річну дівчинку, яка пізніше померла у лікарні. У всіх жертв були жорстоко розбиті голови.

Чоловік, який викликав медиків на місце події, заявив, що загиблими є його мати, дружина і двоє дітей.

Нагадаємо, що у Вінниці в одній з квартир сталося групове вбивство. Виявлено тіла двох жінок і хлопчика. Трирічну дівчинку госпіталізували в реанімацію з травмами голови. Про страшний злочин, скоєний напередодні Нового року повідомило регіональне управління Нацполіції у понеділок, 31 грудня.

Як повідомляв Знай.uа, українець накинувся з ножем на землячку в Польщі, а потім наклав на себе руки.

Знай.uа писав, вбивство покупця в Харкові: начальник поліції зробив шокуючу заяву.