У новорічну ніч в Києві не обійшлося без надзвичайних пригод. Одна з них сталася біля відомого ринку "Колібріс". Близько другої години ночі туди помчали авто швидкої допомоги, пожежників і поліції.

У Святошинському районі Києва водій автомобіля Renault Clio не впорався з керуванням і врізався в огорожу. ДТП сталось на вулиці Курбаса. В результаті зіткнення автомобіль загорівся. Про це повідомляє Інформатор. Зазначається, що в момент аварії в машині знаходилися п'ятеро людей.

За словами свідків, Renault і автомобіль BMW на високій швидкості під'їжджали до кільцевої розв'язки. Водій Renault не впорався з керуванням і врізався в огорожу.

Після зіткнення авто спалахнуло. В результаті ДТП автомобіль повністю згорів.

На місці події побували пожежники, дві карети швидкої допомоги, а також патрульні поліцейські. Ніхто з пасажирів Renault не загинув, проте деяких з них довелось госпіталізувати.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На момент аварії в Renault, крім водія, перебували ще четверо пасажирів. Їх евакуювали свідки ДТП. Двом знадобилася медична допомога: дівчина відмовилася від госпіталізації, а хлопцеві довелося їхати в стаціонар. Є підозра на перелом ребер.

Правоохоронці розповіли, що в машині на єврономерах перебували іноземні громадяни. Водій залишив місце події, порушивши правила. Зараз його розшукують.

Розпочато розслідування. Деталі аварії встановить слідство.

Нагадаємо, незважаючи на те, що під час підготовки і святкування Нового року на вулицях міст патрулювала велика кіль поліцейських, у перший день 2019 року Україну сколихнула інформація про кількість вбивств та загиблих у ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці затримали "новорічного вбивцю", який жорстоко розправився зі своєю родиною.

Також Знай.ua писав, у Харкові запуск фейєрверку закінчився трагічно для 34-річного чоловіка