Незважаючи на те, що в Новий рік і на Різдво на вулицях міста патрулювало велика кіль силовиків, у новорічну ніч Україну сколыхнули кілька вбивств. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Тільки за добу з 31 грудня 2018 року було скоєно вісім вбивств і сім загиблих у ДТП в різних частинах нашої країни", – написав він.

Як повідомив В'ячеслав Аброськін, жорстокий злочин стався у Вінниці. Там була вбита ціла сім'я: пенсіонерка, 1953 р., її невістка, 1987 р. н., діти двох і семи років. Правоохоронці затримали підозрюваного, ним виявився найближчий родич вбитої сім'ї.

У той же день у Нікополі Дніпропетровської області поліцейські затримали 50-річного чоловіка, який вбив і пограбував 48-річну жінку.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Життя жінки він оцінив в ноутбук і мобільний телефон, це і вся здобич покидька", – розповів Аброськін.

Заступник голови Нацполиции також розповів про випадок, який стався у Київській області. Чоловік убив інспектора рибоохоронного патруля, і щоб приховати сліди злочину вивіз тіло в сусідню Черкаську область.

сьогодні, під Миколаєвом сталося страшне ДТП. На автодорозі Дніпро-Миколаїв сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів "Опель" та "Мазда".

"Тільки за попередніми даними, в результаті аварії семеро людей загинули, серед них одна дитина, ще двом надається медична допомога", – додав Аброськін.

Нагадаємо, Масове вбивство потрясло Вінницю, серед жертв - діти

В результаті масового вбивства загинуло двоє дітей. Цю інформацію підтвердила прес-служба Вінницькій поліції. За даними силовиків,ахливе злочин стався вчора після обіду в мікрорайоні Академічний – повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Харкові відпустили копів-садистів: жертви втрачали свідомість від шоку прямо в залі суду

Також Знай.uа" писав, що Новий рік у Києві закінчився трагедію для водія, від авто лишились обвуглені шматки