В окупованому Донецьку в Пролетарському районі невідомі провели підрив центральної залізобетонної опори залізничного мосту через об'їзну автомобільну дорогу Слов'янськ - Донецьк - Маріуполь.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби так званого МНС "ДНР". У результаті надзвичайної події ніхто не постраждав, уже проведені ремонтні роботи.

"Для запобігання можливого обвалення мосту, здійснене завантаження, транспортування і встановлення трьох фундаментних стаканів, однієї залізобетонної опори, восьми фундаментних блоків, у міжопорний простір укладено 106 шпал. Встановлено модуль для обігріву, залученого до робіт особового складу", — заявили окупанти.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Рух потягів по мосту й авто під мостом поки перекритий.

Разом з тим окупанти повідомляють, що 28 грудня на 1137 км перегону Шляхопровід — Ханженкове нібито були знешкоджені три вибухові пристрої.

Нагадаємо, у Донецьку в новорічну ніч явно показали, що Донбас – це Україна.

У мережі знущаються із незадоволення прихильників так званої “ДНР” щодо того, що на Новий рік за українським часом салют у Донецьку був більшим, ніж за московським.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Москві пішохідний міст обрушився на ковзанку з дітьми: десятки жертв, паніка та швидкі.

У повідомленні йдеться, що у Москві в парку Горького обвалилася одна з секцій дерев'яного моста, в результаті чого 13 осіб отримали травми. Внаслідок технічної несправності конструктивних елементів катка в Парку Горького відбулася поломка обладнання: порушилась цілісність секції дерев'яного пішохідного переходу. Уже буквально за кілька хвилин після події постраждалим почали надавати медичну допомогу. Про інцидент повідомили на офіційному сайті мера Москви.

Також "Знай.uа" писав, що російський уряд повною мірою відчуло наслідки санкцій.