Під Новий рік у центрі російської столиці стався небезпечний інцидент, якій міг завершитися фатально для десятків людей.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що у Москві в парку Горького обрушилася одна з секцій дерев'яного моста, в результаті чого 13 осіб отримали травми.

"В результаті технічної несправності конструктивних елементів катка в Парку Горького відбулася поломка обладнання: була порушена цілісність секції дерев'яного пішохідного переходу. Уже через кілька хвилин після події постраждалим почали надавати медичну допомогу", - йдеться на офіційному сайті мера Москви.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поломку зафіксовано на кількох квадратних метрах льодового майданчика. Як розповіли в прес-службі парку, ділянка катка обгороджена, на решті території продовжують кататися відвідувачі. За допомогою звернулися 13 осіб, їм надається необхідна допомога. Важких постраждалих немає.

Швидка допомога
Швидка допомога

Нагадаємо, у понеділок, 10 грудня, стало відомо про те, що скандальний російський актор Олексій Панін потрапив у ДТП в центрі Москви.

Олексій Панін
Олексій Панін

Про це пишуть російські ЗМІ.

Аварія сталася в Москві на вулиці Подвойського. Там зіткнулися два таксі, а потім них приєднався "Мерседес" з Паніним на пасажирському сидінні.

Внаслідок різкого гальмування автомобіля актор вдарився головою. Потерпілий від госпіталізації відмовився, повідомляють правоохоронці.

Поліція Росії
Поліція Росії

За інформацією Telegram-каналу Mash, за кермом авто з Паніним перебувала 36-річна Лія Скворцова. Актор назвав її своєю коханою. Також відомо, що Скворцова - сценарист фільму "Я повернувся", в якому Панін є не тільки актором, але і режисером.

Олексій Панін
Олексій Панін

Як повідомляв раніше Знай.ua, водій в Москві не захотів пропускати дитячу реанімацію, яка повинна була виїхати на виклик.

На допомогу прийшли охоронці, але водій у відповідь напав на них.

Також Знай.ua писав про те, що лайнер Airbus A321 авіакомпанії S7 був змушений повернутися в московський аеропорт Домодєдово через неполадки з двигуном.