Під Воронежем перекинувся автобус з десятьма пасажирами. Машина їхала за маршрутом "Донецьк - Москва".

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС Росії по Воронезькій області.

Аварія сталася приблизно в 4:40 за місцевим часом (о 3:40 за Києвом) поблизу села Липівка. Як стало відомо, 50-річний водій автобуса Neoplan, рухаючись у бік Москви, не впорався з керуванням та допустив перекидання. У той же час воронезькі правоохоронці повідомляють, що автобус з'їхав у кювет.

За попередніми даними, в результаті події постраждали чотири людини. У лікарню доставлено двоє чоловіків 19 і 39 років, 38-річна жінка та її 11-річний син. Водій автобуса не постраждав.

Відзначається, що ділянка дороги, де стався інцидент, не є аварійною.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: У ДТП під Харковом загинув поліцейський (фото)

В "МНС ДНР" повідомили, що автобус їхав за маршрутом "Донецьк - Москва" і всі пасажири в ньому були з Донецької області.

Раніше повідомлялося, що у Воронезькій області перекинувся рейсовий автобус, який прямував з Москви до Донецька. У результаті аварії загинули чотири людини, одна з яких була "жителем ДНР".