У ніч на понеділок, 30 листопада, на території Воронезької області РФ сталася дорожньо-транспортна пригода з автобусом, який прямував з Москви до окупованого проросійськими бойовиками Донецька.

За попередніми даними, в результаті аварії загинули чотири людини - двоє чоловіків і дві жінки віком близько 40 років, передає Обозреватель. Ще 14 пасажирів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Як повідомляється, на 558-му кілометрі автодороги М-4 Дон біля села Можайское Каширського району автобус Yutong з'їхав у кювет і перекинувся.

Читайте також: Працівник посольства РФ влаштував ДТП у Києві

Правоохоронні органи відзначають, що аварія сталася через те, що водій не впорався з керуванням в умовах крижаного дощу. Постраждалих доправили до лікарні Воронежа і Боброва.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще