У мережі сміються з незадоволення прихильників так званої “ДНР” з того, що на Новий рік за українським часом салют у Донецьку був більшим, ніж за московським.

За інформацією НАРОДНОЇ ПРАВДИ, про це йдеться у Twitter hochu domoy.

Автор публікації додав скрін публікації у одній з соцмереж, де відзначається цей факт.

“А с**а на укр нр салюту дали побільше”, – відзначили у соцмережах.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

“Бо Донецьк – Україна, дирявий”, – підписали скрін автори hochu domoy.

Варто зазначити, що окупований Донецьк живе за московським часом, відтак Новий рік “настав” там два рази – спочатку “російський” потім “український”.

Нагадаємо, Путін повзатиме на колінах перед Україною, повертаючи Крим: коли почнеться "шоу століття".

Російська Федерація зараз перевіряє реакцію своїх громадян на можливу деокупацію Криму та повернення півострова під контроль України.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Москві пішохідний міст обрушився на ковзанку з дітьми: десятки жертв, паніка та швидкі.

У повідомленні йдеться, що у Москві в парку Горького обрушилася одна з секцій дерев'яного моста, в результаті чого 13 осіб отримали травми. Внаслідок технічної несправності конструктивних елементів катка в Парку Горького відбулася поломка обладнання: була порушена цілісність секції дерев'яного пішохідного переходу. Уже через кілька хвилин після події постраждалим почали надавати медичну допомогу, - йдеться на офіційному сайті мера Москви.

Також "Знай.uа" писав, що російський уряд повною мірою відчуло наслідки санкцій.