Російська Федерація зараз перевіряє реакцію своїх громадян на можливу деокупацію Криму та повернення півострова під контроль України.

Про це заявив екс-віце-прем'єр АР Крим Андрій Сенченко. Він переконаний, що зараз уряд РФ спостерігає за думкою росіян, щодо можливості повернення окупованого півострова, пише Hyser.

"Коли ми запропонували системний погляд на відповідальність для деяких кримчан за злочини проти держави Україна, то відразу відгукнулися російські центральні канали. І ось у них є канал "Росія-1", на якому є рейтингове шоу "60 хвилин". Так ось, вони 27 хвилин з 60 присвятили нашим законом. І що важливо - у них в студії підготовлені агітатори тричі за цей ефір видали таку фразу: "так що ж тепер, якщо нам доведеться повертати Крим, то кожен кримчанин повинен буде встати на коліна і просити вибачення?" - навів приклад Сенченко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами посадовця, що хоча це і було брехнею, адже Россмо перебрехали положення запропонованого законопроекту, але тим не менш, вони акцентували увагу на тому факті, що "Крим доведеться повертати".

"Вони тестують реакцію населення. А коли списку санкцій тиск буде на тому рівні, що вони будуть відчувати, як конструкція хитається і знаходиться на межі руйнування - тоді почнуться серйозні переговори", - додав Андрій Сенченко.

Дивіться: Хронологія спротиву: з чого почалась окупація Криму?

Нагадаємо, карпентер вважає, що Путін зважиться на військове вторгнення до України, аби взяти під контроль Південнокримський канал, Азовське море та Керченську протоку. "Найімовірніше, ціллю стане канал із Дніпра до Криму. Без цієї води страждає сільське господарство Криму", – написав він.

Як повідомляв портал "Знай.uа": московський патріархат, схоже, зійшов з розуму – священики записали Павла Клімкіна в кремлівські агенти.

ТакожЗнай.uа" писав, що російський уряд повною мірою відчуло наслідки санкцій.