У Миколаївській області 1 січня близько 11:00 на трасі "Дніпро-Миколаїв" (виїзд з смт. Казанка) зіткнулися два легковики - Opel Astra та Mazda-6.

Нещодавно місцеве управління поліції оприлюднило відеозапис із камери спостереження, яка зафіксувала момент ДТП в Миколаївській області з вісьмома загиблими.

На ньому чітко видно, як водій Mazda виїхав на смугу зустрічного руху, скоїв обгін мікроавтобуса і допустив зіткнення з Opel, в якому їхала сім'я з дітьми, зазначили правоохоронці.

Дивіться: ДТП на Казанківщині (Миколаївська область)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За попередніми даними на момент зіткнення у салоні а/м Mazda знаходилось подружжя: 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річна жінка із чисельними травмами госпіталізована.

У легковику Opel пересувалась родина з дітьми – мешканці Казанківського району. Непритомну дівчинку, віком близько восьми років, доставили до лікарні. 39-річний водій та шестеро пасажирів авто: троє дорослих 33-х, 53-х, 55-ти років та троє дітей п’яти, 13-ти років і семимісячне немовля загинули.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Казанківського відділення поліції, рятувальники, медики, криміналісти та слідчі Слідчого управління.

"Відомості про дорожньо-транспортну подію внесені до ЄРДР за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - додали у поліції.

Дивіться: На Миколаївщині в результаті ДТП загинули восьмеро людей, серед яких троє дітей, та двоє травмовані

Нагадаємо, у центрі російського Магнітогорська, де напередодні Нового року через неполадки із газом обвалився будинок, вибухнуло маршрутне таксі. Як повідомляв "Знай.ua", 1 січня на автодорозі Дніпро-Миколаїв зіткнулися два автомобіля, на місці загинули п'ятеро дорослих і троє дітей. Також "Знай.ua" писав, легковик на швидкості розніс магазин в Івано-Франківську.