У Тернополі на вулиці Макаренка в гуртожитку прогримів вибух гранати, один загиблий.

Про це стало відомо завдяки прес-службі поліції Тернопільської області, трагедія сталася о 16:00, 2 січня на другому поверсі будинку.

вибух гранати
вибух гранати

"На місце пригоди виїжджали правоохоронці. Зайшовши в квартиру, поліцейські виявили тіло чоловіка. У нього на пальці висіло кільце, ймовірно, від гранати. Поруч лежали ще двоє поранених осіб. Їх доставили в лікарню", — кажуть у прес-службі.

Як стверджує власник приміщення, який вибухнув був йому сусідом. Чоловік розповідає, що в кімнаті четверо людей дивилися телевізор, розпиваючи спиртне. Один приніс гранату і став хвалитися, проте поводився з нею необережно, в результаті чого пролунав вибух.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

"Остаточну причину вибуху встановить слідство. На місці події працюють криміналісти, оперативники, вибухотехніки. В результаті вибуху витоку газу не сталося. Не пошкоджені ніякі комунікації. Слідство триває", — говорить поліція.

Нагадаємо, Озброєний до зубів студент випадково попався копам: результати обшуку шокували українців

При затриманні студента в рюкзаку знайшли небезпечні гранати, а при обшуку його квартири - цілий арсенал зброї.

У Дніпровській області правоохоронні органи затримали студента коледжу та в ході обшуку його квартири вилучили цілий арсенал зброї. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Києві жорстоко порізали поліцейського: перші подробиці

В Оболонському районі Києва за адресою проспект Степана Бандери, 11а чоловік виніс товар із магазину "Епіцентр". Грабіжника затримали співробітники поліції охорони.

Інцидент стався 30 грудня о 19:44. Про це Інформатору стало відомо на місці події.

Також Знай.ua" писав про те, що Смертельний вибух оглушив Харків: на місці поліція і швидка, перші подробиці

Вранці в неділю, 30 грудня, в результаті вибуху гранати загинув чоловік, про що повідомляє РБК-Україна, посилаючись на заяву прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.