У Львові сталося смертельне ДТП за участю автоцистерни і двох мікроавтобусів. Двоє людей не вижило, ще п'ятеро терміново госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Наш портал дізнався про це з прес-служби Національної Поліції у Львівській області.

За даними правоохоронців, нещасний випадок стався неподалік від села Бар, на автотрасі Львів-Шегині, в Городоцькому районі Львівської області.

Поліція повідомила, що зіткнулися автоцистерна та два мікроавтобуси – Мерседес Спринтер і Рено Мастер.

"Як попередньо встановили поліцейські, сталося зіткнення автоцистерни і двох мікроавтобусів – "Мерседес Спринтер" та "Рено Мастер", - розповідають правоохоронці.

Від отриманих травм двоє людей загинули на місці події, п’ять з тілесними ушкодження доставили в лікарню, діагнози уточнюються.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Винним загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше під Дніпром п'яний евробляхер 1 січня влаштував ДТП, загинуло немовля.

П'яний виродок сів за кермо 1 січня, сам не постраждав, але поплатилися невинні люди.

Жахлива дорожньо-транспотное пригода сталася прямо на новий рік, 1 січня, неподалік від села Високого Томашевського району Дніпропетровської області. Жертвами аварії стали троє людей, ще семеро госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Найбільше жахає, що серед загиблих був немовля, розповідають у прес-службі поліції Дніпровської області.

Також ми писали, що на гірському перевалі в Карпатах злетів автобус з туристами: всьому виною "Лисі" шини.

Нагадаємо, 1 січня на автодорозі Дніпро-Миколаїв зіткнулися два автомобіля. На місці загинули п'ятеро дорослих і троє дітей. Ще двох госпіталізували.

У салоні Mazda перебувало подружжя. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річну жінку з численними травмами госпіталізували.

В Opel їхала родина з дітьми. Непритомну дівчинку у віці близько восьми років доставили в лікарню. Всі інші, хто перебував в авто, загинули. Серед загиблих 39-річний водій та шість пасажирів автомобіля: троє дорослих - 33, 53, 55 років, а також троє дітей – 5 і 13 років і семимісячне немовля.