В орендованій квартирі в Харкові знайшли тіла двох дівчат-іноземок, їм було 20 і 22 років.

Передає Хвиля.

3 січня близько 9:30 в Київський відділ поліції звернувся 19-річний студент одного з харківських навчальних закладів. Він просив довідатися, де знаходяться його подруги, з якими він навчається на другому курсі університету. Студент розповів, що дівчата не відповідали на дзвінки ще з 31 грудня.

Поліція прибула на місце події, знайшла в квартирі трупи двох дівчат 20 і 22 років.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

В даний момент поліція проводить слідчі і розшукові дії, щоб встановити обставини, можливих свідків і очевидців. Також розшукують особу, яка причетна до вбивства.

Повідомляється, що студентки родом з Марокко. Їх трупи були знайдені через 3 дні після смерті.

Нагадаємо, Скандального зятя українського мера жорстко искромсали на Новий рік: це кривава помста

У Могилів-Подільському Вінницької області, в новорічну ніч відомий бізнесмен Сергій Шевчук, який одружений на пасербиці мера, отримав ножові поранення.

Про подробиці нічної бійки під рестораном пише місцеве видання 20minut.ua з посиланням на вінницького адвоката Віталій Корпало.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Звіряче вбивство родини у Вінниці: підозрюваний зізнався, як добивав власних дітей і "втратив пам'ять"

Україну сколихнула страшна трагедія - у переддень Нового року у Вінниці чоловік жорстоко вбив всю свою сім'ю.

За попередніми даними, він був озброєний молотком, йдеться в сюжеті ТСН з посиланням на дані поліції.

Під час судового засідання щодо обрання запобіжного заходу у чоловіка майже постійно були закриті очі, а на питання визнає свою провину у вбивстві він відповів, що пам'ятає тільки часткові уривки.

Також Знай.uа" писав про те, що У Києві кавказець одним ударом вбив охоронця Порошенко