Працівники поліції, які побили в Києві авіаконструктора заводу "Антонов", продовжують нести службу. Нині проводять внутрішнє розслідування.

Про це заявив директор територіального управління Державного бюро розслідувань в Києві Руслан Марчук, повідомляє УНН.

"З ініціативи ДБР на час досудового розслідування поліцейських не відсторонили від роботи. Чи була така ініціатива з боку поліції, нам не відомо, - розповів Марчук.

Руслан Марчук також зазначив, що йому не відомо, чи була така ініціатива з боку Нацполіціі взагалі.

"Офіційно повідомляємо, що по даній події Департаментом патрульної поліції ініційовано службове розслідування та перевіряється правомірність дій патрульних поліцейських у вказаній ситуації", - заявили в патрульній поліції.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

У Києві на вулиці побили авіаконструктора заводу "Антонова" Віктора Ковальського. За словами потерпілого, на нього напали п'ятеро осіб, зокрема, двоє поліцейських. Вони подумали, що він – валютний шахрай, який обдурив одного з нападників.

81-річний Ковальський працює авіаконструктором і є одним з творців Ан-74 і знаменитої "Мрії". Того вечора Віктор повертався з роботи і виходив з метро Шулявська. 81-річного чоловіка било троє, а потім до них приєдналися поліцейські. Зазначимо, що свідки запам'ятали номер патрульної машини – 4435. На Ковальського надягнули наручники і посадили в машину. Тільки коли порвали його портфель і подивилися, що там, зрозуміли, що схопили не того.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські побили жінок на одній зі станцій метрополітену. За фактом інцеденту розпочнеться службове розлідування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що під час вечірки у одному з нічних клубів Києва оскандалився одіозний начальник столичної патрульної поліції Юрій Зозуля. Під час новорічного корпоративу Зозуля вирішив виступити перед підопічними, перебуваючи в нетверезому стані, і не соромився вживати нецензурну лайку.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі поліцейські затримали хулігана, який кинув петарду біля машини місцевого жителя, а потім, у відповідь на зауваження, вистрілив у ногу чоловікові.