3 січня в центрі Одеси горів суші-бар, пожежники встигли оперативно загасити полум'я.

Про це повідомляє Politeka.

Близько 21:00 на вулиці Преображенська, 26 виникло загоряння приміщення суші-бару на першому поверсі.

Пожежники провели евакуацію людей з верхніх поверхів і потім загасили вогонь. Після цього жителі повернулися в свої будинки. Повітря в квартирах просочилося запахом горілого пластику, тому приміщення провітрюються.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Керівництво суші-бару стверджує, що пожежа була не в їх приміщенні, загорілася проводка між другим і третім поверхами. А кафе, за їхніми словами, стало лише шляхом доступу до займання.

Проте рятувальники заявили, що пожежа виникла саме в закладі японської кухні.

Загиблих і постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві в ніч з 31 грудня на 1 січня в районі "Колибриса" Renault Clio врізався в огорожу. В результаті зіткнення автомобіль загорівся. За попередніми даними, на момент зіткнення в машині знаходилось четверо людей. Свідок зазначив, що Renault і автомобіль BMW на високій швидкості під'їжджали до кільцевої розв'язки. Водій Clio не впорався з керуванням і врізався в огорожу. Через контакт авто загорілося. Водія Clio з місця події відвезли на BMW. Однак, в Renault знаходилися ще пасажири.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві загорівся триповерховий приватний будинок у приватному секторі Осокорків. "За попередньою інформацією, вогонь охопив котельню і гараж. Прибулі на місце рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі. Вже в 23:00 пожежникам вдалося локалізувати загоряння, а в 23:27 ліквідувати", - йдеться в повідомленні.
"Знай.uа" писав, що в новорічну ніч Київі не обійшлося надзвичайних подій. Один з них стався біля відомого ринку "Колібріс". Близько двох годин ночі туди помчали авто швидкої допомоги, пожежників і поліції. У Святошинському районі Києва водій автомобіля Renault Clio не впорався з керуванням і врізався в огорожу. ДТП сталося на вулиці Курбаса. В результаті зіткнення автомобіль загорівся.