У Києві сталася трагедія, яка змусила ридати жителів столиці – адже таке відбувається часто-густо. Посеред вулички у дворі будинку, в мікрорайоні Відрадний (бульвар Вацлава Гавела 19 і 21), раптово померла старенька бабуся. Про це повідомляє видання Інформатор, додавши до того ж, що в поліції цей інцидент навіть ніяк не коментують.

На вигляд жінці було близько 70 років. Вона йшла вздовж житлових будинків, раптом їй стало погано і жінка впала на землю. Небайдужі перехожі одразу ж викликали медиків, однак ті виявилися безсилі – бабуся померла на місці. Це сталося серед білого дня, близько 12:00.

На місці події, крім них, працювали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Що стало причиною смерті жінки, поки не відомо.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Києві розшукують шалено жорстоку мати, яка задушила свого дитини голими руками і вийшла покурити, як ніби нічого не сталося.

5 січня в Києві жінка вбила дитину. Інцидент стався на Харківському житловому масиві в багатоповерхівці по вулиці Михайла Драгоманова.

За адресою вулиця Михайла Драгоманова, будинок 3в прибули екіпажі патрульної поліції, а також слідчі та медики. За даними місцевих жителів, жінка, що проживала на 10 поверсі будинку, вбила власну дитину. Є відомості, що вона задушила 6-місячну дівчинку.

Після скоєного горе-мати втекла, а в квартирі, де сталася трагедія, перебуває батько дитини.

Поліція, яка прибула на місце події, ситуацію не коментує. В будинку працювала кінологічна служба.

Обом заарештованим інкримінується стаття щодо порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель дитини.

Крім того, директора ТОВ "Горсумылифт" підозрюють у зловживанні службовим становищем, призвів до тяжких наслідків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Вінниці поховали жертв страшного злочину - їх убив найрідніша людина. За кілька годин до Нового року у Вінниці було скоєно страшне вбивство. Загинула майже вся сім'я – дві жінки та двоє дітей. При цьому маленька дитина, трирічна дівчинка, померла вже в лікарні.

"Знай.uа" писав, що у Рівному поліцейський застрелив пса породи тибетський мастиф, якого на правоохоронців натравила жінка під час проведення огляду приміщення - розплідника приватного підприємця.