У Харкові жінку вдарили ножем у спину, вона в лікарні. Медики кажуть, що потерпіла у стабільно важкому стані.

За підозрою в ударі ножем поліцейськими був затриманий чоловік.

Повідомлення про злочин поліцейські отримали від лікарів однієї з лікарень Харкова, куди доставили 36-річну харків'янку. У неї діагностовано ножове поранення спини і часткове пошкодження спинного мозку, параліч м'язів мозку, параліч правої ноги та алкогольне сп'яніння.

Як кажуть у поліції, перед трагедією жінка разом зі знайомим чоловіком йшла в магазин, де вони планували продовжити розпивати спиртне, але по дорозі отримала від нього удар в спину ножем.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Тоді ж поліцейські затримали чоловіка – він 1972 року народження. В даний момент його тримають під вартою, він обвинувачується за статтею "нанесення тяжких тілесних ушкоджень". Йому загрожує в'язниця на строк до 8 років.

Нагадаємо, Вбивця охоронців Порошенко заговорив: що сталося насправді

Екс-боксер, а нині обвинувачений у вбивстві співробітника Управління державної охорони в Києві Петро Очеретяний, поділився своєю версією розвитку конфлікту, повідомляє LIGA.net.

Прес-секретар прокуратури Надія Максимець розповіла про причини конфлікту, в ході якої підозрюваний завдав смертельний удар Василю Хмелюку.

Як вона сказала: "Це була словесна перепалка між підозрюваним і людьми, які під'їхали на машині. За його словами, вони мало не задавили його собаку. Він зробив їм зауваження. У ході перепалки підозрюваний наніс удар".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Копи назвали причину смерті дівчини, труп якої знайшли у валізі: подробиці не для слабкодухих

Україну нещодавно шокувала новина про жорстоке убийстве19-річної мешканки Новомосковського району, тіло якої знайшли у валізі в сміттєвому баку на проспекті Героїв в Днипре.

Також "Знай.ua" писав про те, що Вибух у Маріуполі обростає страшними деталями: умисне вбивство

В Маріуполі просувається справа про вибух гранати. Так, співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу за фактом розриву бойової гранати в Мариуполе, в результаті якого загинули дві людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на інформацію управління поліції Донецької області.