Чадним газом отруїлися шестеро молодих людей у селі Рай Тернопільської області.

Прикрий інцидент трапився в будинку культури. Колектив готувався до колядок, але після закінчення репетиції члени вертепу залишилися поспілкуватися. По завершенню репетиції шестеро з восьми членів колективу стали непритомніти, розповідається в сюжеті ТСН.

"Молоді люди і дівчата віком від 17 до 20 років були доставлені в районне відділення лікарні з гострою формою отруєння. Четверо з них якийсь час були без свідомості. Місцеві розповідають, що нічого підозрілого в той вечір не помітили, кажуть тільки, що світло горіло допізна", - йдеться у повідомленні.

За словами одного із постраждалих від газу, причиною отруєння міг стати несправний газовий конвектор.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Нам говорили, що він зламаний", - розповів хлопець.

У свою чергу, працівники поліції кажуть що винна "погода". Один зі співробітників вважає, що можливою причиною став вітер, який міг здути гніт і створити вибухонебезпечну ситуацію. Поки офіційної інформації від експертів немає. Про те, чи дійсно був зламаний газовий конвектор - поки не ясно.

Нагадаємо, маріупольське видання 0629 уточнює, що вибух стався на 3-му поверсі багатоповерхівки. Ймовірно вибухнула граната. Найстрашніше жителі Маріуполя побачили потім. Тіло одного із загиблих перевалилось через вікно. У загиблого відірвана кисть руки.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що з-під завалів будинку в Магнітогорську дістали немовля: відео "другого народження" дитини.

Також "Знай.uа" писав, що у Кропивницькому подружня пара з дітьми 6 і 11 років загинули, отруївшись чадним газом. Через деякий час їхні тіла виявили сусіди, які й повідомили про подію в ДСНС.