У суботу, 29 грудня, у Кропивницькому подружня пара з дітьми 6 і 11 років загинули, отруївшись чадним газом. Через деякий час їх тіла виявили сусіди, які й повідомили про подію в ДСНС. Про подію стало відомо з повідомлення прес-служби ДСНС в Кіровоградській області.

Як йдеться у повідомленні, сусіди прийняли рішення зателефонувати в ДСНС після того, як з дому протягом тривалого часу ніхто не виходив, і вони стали турбуватися. Рятувальники були змушені відкрити двері в квартиру і перед ними постала невтішна картина – в приміщенні знайшли тіла загиблих чоловіка та жінки, а також двох маленьких дітей – шестирічної дівчинки і 11-річного хлопчика.

Згідно з попереднім висновком, смерть настала внаслідок отруєння чадним газом, який витік з газової колонки. На даний момент на місці події ведуться слідчі дії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у південному індійському штаті Карнатака після вживання релігійної їжі загинули 11 людей, ще понад 90 наразі перебувають у лікарні. Трагедія трапилася під час вживання прасаду, при цьому серед постраждалих є і діти.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Дингуолле, одному з міст Шотландії, недалекі учні школи вирішили випити рідина для електронних сигарет, що призвело до плачевних наслідків. Керівництво школи одразу ж передала всім батькам листа, в якому чітко зазначено, що рідина для електронних сигарет токсична, а її вживання внутрішньо може призвести до летального результату. Основні симптоми отруєння рідиною: блювання, збудження, нудота, запаморочення, головний біль і порушення серцевого ритму.

Також Знай.иа" писав, що нестабільність на валютному ринку призвела до подорожчання продуктів в магазинах. За місяць ціни на хліб зросли на 60 копійок, до 21,5 гривні за кілограм. Подорожчання торкнулося і вареної ковбаси, вартість якої піднялася на 1 гривню, а також усіх, без винятку, спиртних напоїв. Українці заплатять за пляшку горілки об'ємом 0,5 літра на 66 копійок більше, до 90,35 гривні, а вартість столового вина об'ємом 0,75 літра – на 42 копійки.