В столиці, любитель екстремальних розваг просто ліг на рейки. Інцидент стався в столичному метро на станції "Палац спорту" у неділю, 6 січня.

Відео інциденту в мережу виклали очевидці. Машиніст складу вчасно побачив "ексремала" і зупинив потяг до середини платформи, після чого повідомив по рації про те, що трапилося. Хлопець зрозумів, що поїзд далі не поїде і попросив допомогти йому піднятися на платформу в одного з присутніх там пасажирів.

Навіщо він спустився до рейок і що чекає його за такий вчинок, поки невідомо.

Користувачі мережі бурхливо відрегували на опубліковані кадри. "Від неробства й тупості відбувається деградація особистості", "Чувак, який дає йому руку, теж розумник. Цей, коли вилазив, ногою став на захист контактної рейки. Якщо б зачепив сам контакт, вбило б обох", "Машиніст втратив здоров'я на пів життя", "Крассаучиг, чекаємо тепер видос з-під трамвая, якщо дочекаємося, наступний хочемо з-під катки", "Мда, особливо те дівчата які знімали…… ть … дь, пі… ц… Такий словниковий запас і найголовніше давай, давай знімай! Що операторши з телефону, що той, що на рейках, варті одне одного", - написали вони у коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що дівчина вирішила розіграти батька на Різдво. Її витівка вийшла занадто жорстокою, користувачі в шоці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські пранкери розіграли народного депутата і колишнього члена партії УКРОП Віталія Купрія, який раніше жорстко розкритикував боксера Олександра Усика за "відсутність патріотизму" після бою в Москві з Муратом Гассієвим: відео.

Також "Знай.ua" писав, що метро знову подорожчає, на черзі - тролейбуси і трамваї: українцям розкрили чудесні перспективи.