Британка на ім'я Джуді Браун просто обожнює розіграші. Вона вирішила пожартувати над своїм батьком у різдвяну ніч. Дівчина вручила йому його улюблені цукерки Ferrero Rocher. Але в коробці були не цукерки, а замаскована брюссельська капуста. Ця історія потрапила в Twitter і дуже швидко стала вірусної. За відмінну ідею і винахідливість Джуді прозвали злим генієм.

Це не перший розіграш авторства дівчини. 2 роки тому вона вже намагалася обдурити тата подібним чином. Тоді вона просто загорнула капусту в обгортку і склала все в коробку. Коли батько розгорнув першу цукерку, відразу ж зрозумів, що це розіграш.

Саме тому Джуді вирішила вдосконалити свою ідею. Її мета – зробити все так, щоб батько до самого останнього моменту не зрозумів, що це розіграш. На цей раз він повинен спробувати цукерку.

Дівчина подрібнила фундук, розтопила шоколад, обваляла маленькі качани капусти в горіховій стружці і залила їх глазур'ю. Коли цукерки підсохли, вона зрозуміла, що вони виглядають як справжні Ferrero Rocher. Результат порадував дівчину. Вона обернула цукерки фірмової папером і склала їх у коробку.

Джуді сховала цукерки в мішку зі смачними подарунками від тітки. Потім вона почала спостерігати за реакцією батька на відстані. Коли чоловік виклав солодощі, він підозріло поглянув на свої улюблені цукерки і вирішив не відкривати їх в різдвяну ніч. Вранці за родинним сніданком і відкриттям подарунків чоловік підійшов до коробочці. Джуді пішла на кухню, щоб не спалитися.

Вона поділилася враженнями:

"Ось! Він відкрив коробку. Він вивчив її. Він розгорнув цукерку, оглянув її ЩЕ РАЗ. З побоюванням і страхом він запхав її в рот. На його обличчі можна було розгледіти симфонію емоцій: тріумф, задоволення, самовдоволення, розгубленість, жах, усвідомлення, відраза".

Дочка злорадствовала і тріумфувала, коду спостерігала за батьком.

Британка зізналася, що вона дуже хихотіла і буде продовжувати робити це цілий день.

Користувачі в захваті від витівки Джуді. Вони назвали її суперзлодейкой, а її перемогу – просто легендарною.

Одна з користувачок навіть написала: "Можливо, своєму батькові ви зіпсували Різдво, але ви зробили моє".

"Знай.uа" писав: різдвяний подарунок дочки довів батька до сліз

А також: дівчинка відправила в небо список бажань і отримала відповідь

Нагадаємо: водій зняв на відео дівчинку, яка ледве дотягла до новорічних свят