Грудень — час чарівництва і виконання бажань. Зворушливі різдвяні історії тривають. Світ потрясла нова, яку журналістам видання Washington Post розповів 60-річний американець, житель містечка Патагонія в Арізоні на ім'я Ренді Хайсс.

Як розповідає чоловік, він гуляв з собакою біля свого ранчо в місті Патагонія, штат Арізона і виявив залишки повітряної кульки з прив'язаним до нього листом від дівчинки, яка просить у Санта-Клауса подарунки на Різдво: ляльку, будиночок для неї, одяг, приладдя для малювання та інші речі. Чоловік розчулився, бо в дитинстві так само відправляв листи Санта-Клаусу.

Так американець вирішив зробити маленьке диво для дитини.

"Я не дуже добре говорю по-іспанськи, але все одно зрозумів, що це список бажань на Різдво", — говорить Ренді.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ренді припустив, що повітряна кулька прилетіла із мексиканського міста Ногалес, яке знаходиться неподалік. Спочатку він опублікував записку в своєму профілі у Facebook, сподіваючись на допомогу друзів із тих країв.

Але не отримавши відгуку через кілька днів, він звернувся до радіостанції Ногалеса XENY. В ефірі журналісти розповіли про пошук Дайами і дуже швидко змогли знайти дитину.

Виявилося, що дівчинці вісім років і у неї є молодша сестра.

Працівники радіостанції влаштували зустріч подружжя Хайсс з дівчатками і їх сім'єю.

Батьки Дайами показали літній парі відео, на якому вона запускає в небо кулю з запискою, і зазначили, що на її послання відповіли вперше.

Ренді з дружиною подарували все зі списку Дайами, крім ляльки та будиночка для неї, тому що вони були розпродані в гіпермаркетах. Не забули подружжя і про молодшу сестру.

Вони сказали дівчаткам, подарунки їх попросив вручити сам Санта-Клаус, щоб не зруйнувати дитячу віру в диво.

Нагадаємо, британець з міста Баррі після смерті залишив дочці сусідів різдвяні подарунки на найближчі 14 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", австралійка Крісті Новак б'є всі рекорди. Жінка витратила на сюрпризи для дітей більше двох тисяч доларів (близько 54 тисяч гривень). Вона купувала їх впродовж останніх місяців.

Також "Знай.uа" писав, жителю США донька подарувала подарунок, який змусив його плакати. Від щастя, від туги, від болю, від захоплення, від любові і переповнених емоцій. Дівчинка вручила улюбленому батькові іграшкового ведмедя. У ньому було вбудоване голосове послання, на якому записаний голос його покійної матері.