У вівторок, 8 січня, в селі Березівське Харківської області о 4:30 відбулося загоряння в санаторії "Курорт Березівські мінеральні води".

Цю інформацію повідомили в прес-службі ДСНС області, передає РБК-Україна.

Після прибуття на місце події рятувальники встановили, що горить перший поверх 6-ти поверхового корпусу. Була загроза розповсюдження вогню на другий поверх. Площа пожежі становила близько 350 кв. м.

Вже о 6:05 пожежа була локалізована, а о 7:42 повністю ліквідована. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз правоохоронці встановлюють причину виникнення пожежі та суму збитків.

Нагадаємо, в Польщі після загибелі 5 дівчат-підлітків в квест-кімнаті почалися масові перевірки розважальних закладів. За інформацією, терміново перевірили 178 квест-кімнат по всій країні. Серед них 129 не відповідають правилам безпеки. Про це повідомляє "Польське радіо".

Негайно закрили 13 таких кімнат. Про це розповів головний комендант Державної пожежної служби, генерал Лешек Суський.

"Хочу відзначити, що було виявлено 480 порушень правил евакуації з цих "ескейп-румів"- маю на увазі довжину і ширину евакуаційних коридорів, їх прохідність. В квест-кімнаті в Кошаліні, в якій сталася ця трагедія, взагалі не було ніякої можливості відкрити двері кімнати, в якій сталася пожежа ", - сказав Суський.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Рівненській області вогонь забрав життя двох людей. Так під Рівним, в дерев'яному житловому будинку спалахнула пожежа. Як повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС Рівненської області, dо час гасіння вогню в приватному будинку рятувальники виявили тіла двох чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що в центрі Одеси горів суші-бар, пожежники встигли оперативно погасити полум'я. Близько 21:00 на вулиці Преображенська, 26 виникло загоряння приміщення суші-бару на першому поверсі.