Дружина вбитого співробітникова Управління державної охорони Василя Хмелюка розповіла деякі подробиці інциденту.

Біля ЖК "Французький квартал" увечері 2 січня чоловік, який вигулював собак, завдав смертельного удару Хмелюку. Дружина загиблого, Аліна Хмелюк, розповіла свою версію події в той нещасливий вечір на своїй сторінці в Instagram.

Жінка зазначила, що разом з чоловіком сином і ще кількома людьми, поверталися на автомобілі з гостей. За кермом знаходився брат жінки. На під'їзді до будинку, він не пропустив таксу. Це не сподобалося господареві тварини: підійшов до авто і почав обурюватися. Тим часом позаду авто утворилася черга з бажаючих проїхати на територію.

Заспокоїти обуреного господаря пса вийшли Василь і його друг. Брат жінки відвіз її і дитину у двір, а сам повернувся до шлагбауму.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Вася стояв, руки в кишенях, і сперечалися щодо собаки. Боксер-вбивця несподівано ударив в голову, Вася впав, потилицею не вдарився. Боксер-вбивця відв'язав свою другу собаку, мастифа, взяв прокляту таксу і зник", - розповіла Аліна.

Друзі надавали постраждалому першу допомогу, а дружина викликала швидку. Лікарі приїхали швидко, але реанімувати чоловіка не вдалося. Розтин показав, що смерть наступила в результаті крововиливу від удару в голову.

"Пістолета у чоловіка не було. По-перше, в його пальто дуже дрібні кишені, навіть телефон випадав. По-друге, він дуже любив і дорожив своєю роботою і знав, що найменший "косяк" - відразу попруть. А він був в УДО, в елітному підрозділі охорони президента, в свої 26 років. Наймолодший і дуже перспективний офіцер. І "ксивою" теж ніколи не розмахував, так як це дуже конфіденційна інформація. Вася був дуже добрим, чесним, справедливим і людиною з великим серцем. За це я його і любила.В свої 27 років я вдова і мати-одиначка, а мій син - наполовину сирота. Спасибі всім за слова підтримки. Але я не опускаю руки, тримаюся, хоч і дуже боляче", - розповіла Аліна Хмелюк.

Нагадаємо, копи назвали причину смерті дівчини, труп якої знайшли у валізі.

Як повідомляв "Знай.ua", Інтерпол затримав підозрюваного у вбивстві харківських студенток.

Також "Знай.ua" писав, що страшна смерть українки шокувала навіть копів, такого звірячого вбивства не буває й у фільмах.