У Туреччині затримали підозрюваного у вбивстві двох студенток у Харкові. 20-річного втікача затримали біля могили батька на кладовищі.

Став ясно, що Цокмез Гусну Цан потрапив до Туреччини 2 січня, а потім його затримали силами місцевої поліції за запитом Інтерполу, передає DHA.

Затриманий доставлений в турецьке Бюро громадської безпеки.

Інформацію про те, що підозрюваного затримали підтверджує заступник голови Нацполиції В'ячеслав Аброськін в Facebook.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Турецька поліція в Стамбулі затримала громадянина Туреччини, 1998 року народження, підозрюваного у скоєнні наприкінці минулого року жорстокого вбивства двох іноземних студенток медичного факультету Харківського університету імені Каразіна, за місцем їх тимчасового проживання в Харкові", – каже В'ячеслав.

Нагадаємо, Звіряче вбивство студенток в Харкові: поліція показала фото головного підозрюваного

У Мережі показали фото одного з фігурантів у справі про вбивство двох іноземних студенток у Харкові, чиї тіла були знайдені в багатоповерхівці на Валентиновской, 13А.

Про це повідомляє Facebook-спільнота "ХС".

Повідомляється, що поліція розшукує уродженця Туреччини 1992 року народження по імені Альмадани Адель Тайсір.

Деякі ЗМІ припустили, що саме цей молодий чоловік і є тим екс-бойфрендом, на якого незадовго до трагедії скаржилася своїм батькам одна із загиблих дівчат.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Несправний ліфт убив немовляти в Сумах: винних просто відпустили додому

У Сумах раніше затриманих директора та електромонтера товариства "Горсумылифт" відправили під домашній арешт. Їх підозрюють в аварії ліфта, в результаті якої загинув двомісячний ребенок.

Цю інформацію повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко, передає "Укрінформ".

Також Знай.uа" писав про те, що Страшна знахідка у валізі: поліція просить допомогти впізнати загиблу, фото 21+

Поліцейські Дніпра просять допомоги у жителів міста у встановленні особи загиблої жінки, раніше знайденої в сміттєвому баку.