У Києві застілля приятелів закінчилося вбивством.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, злочин трапився у Києві під час застілля.

Колишній чоловік вбитої влаштував посиденьки зі своїми трьома товаришами. В цей час на порозі оселі з'явилася колишня дружина власника оселі і припинила застілля. Вона вирішила забрати і відвести до сестри п'яного екса.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, вийшовши на вулицю жінка згадала, що забула зачинити двері квартири і повернулася. Там в неї сталася перепалка з одним з готей. Він схопив шнура від телефону і задушив жінку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Нагадаємо, Вбивство охоронця Порошенка: дружина загиблого озвучила свою версію трагедії

Дружина вбитого співробітникова Управління державної охорони Василя Хмелюка розповіла деякі подробиці інциденту.

Біля ЖК "Французький квартал" увечері 2 січня чоловік, який вигулював собак, завдав смертельного удару Хмелюку. Дружина загиблого, Аліна Хмелюк, розповіла свою версію події в той нещасливий вечір на своїй сторінці в Instagram.

Жінка зазначила, що разом з чоловіком сином і ще кількома людьми, поверталися на автомобілі з гостей. За кермом знаходився брат жінки. На під'їзді до будинку, він не пропустив таксу. Це не сподобалося господареві тварини: підійшов до авто і почав обурюватися. Тим часом позаду авто утворилася черга з бажаючих проїхати на територію.

Як повідомляв "Знай.ua", Інтерпол затримав підозрюваного у вбивстві харківських студенток.

Турецька поліція в Стамбулі затримала громадянина Туреччини, 1998 року народження, підозрюваного у скоєнні наприкінці минулого року жорстокого вбивства двох іноземних студенток медичного факультету Харківського університету імені Каразіна, за місцем їх тимчасового проживання в Харкові

Також "Знай.ua" писав, що страшна смерть українки шокувала навіть копів, такого звірячого вбивства не буває й у фільмах.