Не так давно в мережі з'явилося жорстоке відео, на якому 27-річна мешканка Москви показує, як знущається з власної дитини. Варто зазначити, що відеоролик шокував навіть найбільш стійких користувачів соціальних мереж.

Хлопчик сидить у ванній, на його тілі чітко видно синці. А горе-мати, не соромлячись у виразах, лає дитину.

"В дитячий будинок у понеділок поїдеш, тварина. Все в г*вні, і кофта, все в г*вні, тварина!", - кричить на відео матір.

"Не можу, мене нудить від цієї дитини, ти тварина, скотина, не нажрешся ніяк, у дитячий будинок у понеділок поїдеш, ти тварина, ти не людина", – продовжила знущання москвичка.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Друзі сім'ї зізналися, що це далеко не перший випадок знущання з дитини. Раніше жінка вже залишала хлопчика на цілу добу в манежі і навіть не давала йому постільну білизну.

"У молодшої дитини в цій родині параліч руки через наслідки родової травми. А батьки стверджують, що в соцмережах їх труять ось уже протягом двох років. Сім'ю перевіряли і співробітники соціальних служб, і поліція, причому кілька разів, але ніяких претензій не виникало", - повідомляють люди, знайомі з ситуацією.

Крім того, користувачі мережі вкрай негативно відреагували на побачене.

"Жах", "Позбавити батьківських прав", – написали люди в коментарях.

Нагадаємо, що в українському супермаркеті у жінки прямо посеред торгового залу почалися перейми. Поки машина швидкої допомоги їхала на виклик, працівники супермаркету відвезли породілля в менш людне приміщення. Пологи у жінки довелося прийняти співробітниці магазину.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені пояснили, як постійні знущання і глузування в школі можуть вплинути на мозок дитини. Фахівці вивчили мозок учасників експерименту. У тих дітей, які страждали від знущань, деякі області в мозку зменшилися.

Також портал Знай.uа писав, що у київській школі № 287 викладач молодших класів жорстоко знущалася над одним з учнів. В результаті хлопчик став жертвою буллінга.

Обережно! Дане відео містить нецензурну лексику