Правоохоронні органи Ізраїлю повідомляють про інцидент, що стався в будівлі міністерства закордонних справ у Єрусалимі. В поліції називають причиною жахливого інциденту аварійне спрацювання гранати зі сльозогінним газом на складі.

Інцидент стався вдень 13 січня на одному із складських приміщень. Як стверджують у поліції, гранату зі сльозогінним газом вибухнула довільно.

В результаті інциденту постраждали три технічних співробітника зовнішньополітичного відомства, які, за даними поліції, вони надихалися сльозогінним газом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Наголошується, що евакуація після НП не проводилася. Достатньо було того, що вимкнули кондиціонери, щоб газ проник на поверх, розташований над складським приміщенням МЗС.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що пожежу у Калуші нарешті загасили: рятувальники з'ясували причину трагедії. Правоохоронны органи встановили причину масштабної пожежі на заводі ТОВ "Карпатнафтохім" у Калуші Івано-Франківської області.

У поліції зазначили, що факельне горіння пірогазу тривало приблизно до 01:00 неділі, 13 січня.

Як повідомляв портал "Знай.uа": при вибуху в Парижі загинули дві людини і ще 47 отримали травми різного ступеня тяжкості. 10 з них знаходяться у важкому стані. Повідомляється, що вибух був такої сили, що вилетіли шибки навіть у сусідніх будівлях. Згідно з попередніми даними, причиною трагедії став витік газу. На місці події працює поліція, яка оточила прилеглу територію.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві на проспекті Маяковського автомобіль загорівся через дві години після його покупки. Як повідомляє сам власник, займання сталося в момент повторного запуску двигуна. До приїзду рятувальників нещасну машину гасили випадкові перехожі і патрульні поліцейські.