В Одесі сталася страшна трагедія – працівник будівництва загинув в результаті падіння будівельного крана. За наявними даними, в трагічній ситуації розбиралася слідчо-оперативна група Приморського відділення. Поліція опублікувала фото з місця трагедії і зараз займається встановленням всіх обставин нещасного випадку.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі впевнені: мало місце порушення правил безпеки при виконанні робіт підвищеної небезпеки.

Місцеве видання Думская.net пише, що працівника звали Вадим, йому було 38 років. Чоловік працював різноробочим підрядної організації, яка виконувала роботи по передислокації підсобних контейнерів. У момент своєї загибелі він не працював, але знаходився поблизу.

"Впав кран, найнятий для підрядних робіт поруч із забудовою. Одразу ж були повідомлені правоохоронні органи та медики. На даному етапі ми, перш за все, зацікавлені в прозорості розгляду подій, ми втратили людину", - розповів представник забудовника.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У той же час, в. о директора Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Владислав Телецкий каже, що працівників медичної служби довго не підпускали до місця трагедії.

"Перший виклик надійшов о 15:03, і вже о 15:15 бригада була на місці, однак на територію їх не пустили невідомі, заявивши, що там працює приватна швидка допомога. Інформації про стан постраждалого не дали. Другий виклик надійшов о 22:20, однак і на цей раз люди в чорному перешкоджали і довго не пускали. Довелося пробиватися з боями. Потрапивши до робочого тіла, медики констатували його смерть, але що стало її причиною, їм невідомо - цим повинні зайнятися експерти",- зазначив він.

Правда, за словами радника начальника обласної поліції Руслана Форостяка, вже у 16:15 на місці була швидка допомога, яка констатувала смерть і повідомила про те, що трапилося поліції. Згодом, каже він, на місце прибула слідчо-оперативна група, яка, згідно з законом, заборонила чіпати сам кран і порушувати обстановку на місці події.

Крім того, Форостяк не уточнив, була "швидка" державної чи приватної, а про вечірньому виклику медиків взагалі не згадав.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що "Укрзализныця" вляпалася в грандіозний скандал – "У нас всі так роблять".

Також ми писали, що під Харковом батько викинув сина з вікна четвертого поверху – йому, нібито, наснився кошмар.

Крім того, ми повідомляли, що в Києві чоловік викинувся з 24-го поверху на очах у батьків.